Seværdigheder og attraktioner i Kemer, Tyrkiet


Den Evige Ild Chimera

Flammen har brændt for hundreder af år.. Chimera og stedet har en særlig historie.
Landskabet omkring er dejligt og stedet er let at finde.

Læs mere om og se billeder fra Chimera


Oplev gondolen og udsigt over Kemer fra Tahtali


Det er en ekstraordinær oplevelse, å drage op til Tahtali med den nye svævebane "Sea to Sky". Gondolen er Europas længste og den anden længste som er bygget.

Læs mere om og se billeder fra Tahtali.


Moske i Kemer

Moskeen i Kemer ble offisielt åpnet for bruk høsten 2011, og den har plass til 3000.

Byggingen ble finansiert ved innsamlede midler, og ved at enkelte av de som eide tomten, overlot sin andel av tomten til moskeen. De andre som eide grunnen, lot moskeen bygges der, uten noen kompensasjon for dette.
Læs mere om og se fotos fra moskeen i Kemer


 

2400 år gamle Phaselis

De fleste af ruinerne i dag hører til den romerske og byzantinske periode. Du kan opleve historien og naturen sammen i Phaselis.

Læs mere om og se billeder fra Phaselis


Olympos

It is considered that Olympos as a Lykia city was established during Hellenistic Period. It is among the 6 major cities that has three voting rights within Lykia Union.

This city was eliminated from Klikian pirates at the beginning of AC 1st century and Roman Empire dominated this location after that period. Olympos was very popular during AC. 1st and 2nd centuries.
Læs mere om og se billeder fra Olympos


Eko Park i Tekirova

The Ecological Natural Park dækker areal på 40 000 m2, og er den første flora og herpetofauna (planter, krybdyr og padder) park etableret i verden.

Ekopark er et krisecenter for mange planter og krybdyr, der er i fare for at uddø. Folks uvidenhed om den sårbare struktur i naturen, ødelægger millioner af mikro-og tusindvis af makroorganismer.
Læs mere om og se billeder fra eko parken i Tekirova


 

Nomade Park i Kemer

Kemer var engang hjem til Yoruk, en nomadisk Turkomen stamme, der tilbragte den varme forår og sommer op på fjeldet af Tauros bjerge, og som kom tilbage til byen før vinteren.
Yoruk bor stadig i Ayisigi & Yoruk Park Kemer, men de foretrækker nu en sted bunden tilværelse, og vandre ikke længere om sommeren.

Eksempler på Yoruk kulturer vises i området mellem havnen og Moonlight Park. Den er udstyret med udstillinger i teltet, og der er også et serveringssted et serveringssted under de skyggefulde fyrretræer.


Oplev markederne i Kemer

Markedene i Kemer er noe alle bør oppleve. Lokalbefolkningen møtes og de handeler for hele uken. Markedene forsyner lokalbefolkningen med frukt, grønnsaker, klær, sko og andre ting de trenger i dagliglivet, og prisene er lave.

Turistene kommer for å kjøpe tekstiler, skotøy, lærvarer, suvenirer og mye mer. Det er markedet i Kemer mandag og tirsdag. Læs mere om markederne i Kemer


Dyk på vraget af Paris II

Paris II vraget der har vist seg som en af ​​de 100 dykke centre i verden, og sank under Første Verdenskrig, findes i 33 meter dybt nede på det åbne hav af Kemer Marina.

Paris II-skib et, der blev sinked af Cannoneer Battery styret af Cannoneer kaptajn Mustafa Ertugrul i
December 13,1917, er 50 meter lang, 8 meter bred og vægten er 551 bruttotons.
Skibet havde 6 antiaircraft kanoner og 2 torpedo bistader. Efter opdagelsen af ​​Paris II vraget i 1996, er det blevet centrum for opmærksomhed for dykkere og undersøiske fotografer


 

Idyros Archaic City i Kemer

I Kemer, i nærheden af ​​stedet Ayisigi Bay på kysten, arbejder forskerne stadig på Idyros Arkaisk City, hvor jordiske rester blev fundet i udgravninger foretaget i 1976-1977 af Antalya Museum.

Under udgravningerne blev det fundet, byzantinske vegger, træ dørkarme, og en dør som minder om abscissen og kirken rester.Gulvet i kirken er dækket med mosaikker lavet af orange, rød ler, og hvide og grå sten.
De dekorationer, hvor geometriske motiver er dominerende, omgivet med grænser formet som hjerter.

Desuden et kapel findes på sydsiden af kirken. I undersøgelser af små fund og mønter fundet under udgravninger viser, at disse komplekser blev anvendt i 3. til 6.. århundrede.


Beldibi Cave

Beldibi grotten ligger ved Antalya - Kemer motorvejen ved foden af bjerget Beydagi.
Det er omkring 25 km fra Antalya og 100 m fra kysten. Grotten er i bunden af ​​kalksten bjerge og strekker seg ned til havet, og har en højde på 25 m Den omfatter to sektioner.

Beldibi grotten havde været brugt siden forhistorisk tid, men de smukkeste opdagelser i hulen kommer fra den ældre stenalder.

På grotte mure blev fundet stiliserede billeder, sammen med små sten og knogler formet som værktøj, og som en del af den samme periode, hvilket er op til 15.000 år siden.
For 50.000 år siden blev billeder af mennesket i den periode, lavet med et realistisk udtryk. Der findes også billeder lavet i stenalderen.

Blandt billederne i denne grotte, som blev lavet med manganoxid farvestoffer og naturlige jern, er antallet af vaskeskind og scener af jagt, en figur, en cirkel, der viser gudinden mor opdelt i fire sektioner med prikker og flere mennesker.