Markederne i Kemer


Markedet om mandagen i Kemer


Marked i KemerMarkedet i Kemer på mandage, ligger ved siden af Viking Star Hotel. Se kortet herunder. Markedet på mandag er vigtig for den lokale befolkning. De handler da det, de har brug for fra frugt, grøntsager, fisk og andre landbrugsprodukter for hele ugen.

Du vil også finde et stort udvalg af krydderier, nødder og de særlige tyrkiske søde sager. Her kan du købe stort set alt, hvad en husholdning har brug for dagligt.

 

Priserne på frugt og grøntsager er sorte lav imod hvad du oplever i Danmark, og alle er af bedste kvalitet. Frugt, grøntsager og andre fødevarer er på forhåndprissat og underlagt priskontrol.

Alt andet du har brug for at kan du prutte om prisen. Du kan ikke finde tøj på markedet, men et godt udvalg af sko. Tøj sælges til markedsprisen på tirsdage, og markedet er nede i byen

Selvom du ikke skal købe noget, vi anbefaler et besøg her. Oplev atmosfæren og få et indtryk af hvordan hverdagen er for folk i Kemer.

 
Fotos fra markedet på mandage

Markedet på tirsdage i Kemer


Markedet i Kemer på tirsdage, ligger for enden af ​​gågaden til højre. Her finder du alle tekstiler. Bluser, nederdele, badetøj, undertøj, bukser, skjorter, sokker, shorts, t-shirts, trøjer, håndklæder, kunsthåndværk, souvenirs og meget mere.

På dette marked prutter du på alle varer, og det er bare at kaste sig ud i det. For de fleste mennesker er en ny oplevelse, men det
er bare at prøve. Vis dig ikke begejstret, når du forhandler.

Kan du bringe prisen ned med 40-50%, så du skal være tilfreds. Prut ikke noget, du ikke har til hensigt at købe!
Medbring en flaske vand, og tage din tid. Du vil som regel finde det, du leder efter

 
Fotos fra markedet på tisdage
 

Markedet i Camyuva


Når du kører på motorvejen fra Kemer og kører ned til i Camyuva, kan du markedet på højre side, når du kommer ned fra hovedvejen.
Markedet er på onsdag, og markedet tilbyder en bred utvalgav frugt, grøntsager, ost og andre landbrugsprodukter.

Markedet har også et stort udvalg af, hvad du har brug for brug for i huset.
Markedet i Camyuva har også et godt udvalg af tøj, der er populære hos dem, der bor i de hoteller i i Camyuva.

Du kan også finde lædervarer her som sko, bælter og tasker. Som sædvanlig pruter du på alt undtagen fødevarer

Salg af kunsthåndværk i Kemer

I centrum af Kemer finde du kvinder, der sælger det de lager af unsthåndværk. Dette en mulighed, de har at tjene nogle penge. Bag deres bord, sidder de å laver smykker, striker og hæklinger forskellige ting og syr duge.

Dette er ikke "made in China". Dette er kvinder, der ikke kan betale for leje af en butik, for at sælge det de laver. Derfor kan de sælge deres ting her.

Vis dem respekt for, hvad de gør, og ikke ingen forhandlinger her. Betal hvad de ønsker for deres håndværk. Det de sælger tager mange timer at lave.
Noen ganger lager de utendørs "cafe" med te, saft, juice og de steker sitt tradisjonelle brød, fylt med kjøtt, grønnsaker og ost.

 
Foto fra de kvinder, der sælger kunsthåndværk i Kemer