Udflugter, dagsture og sightseeing i Kemer


Dagstur til Antalya
AntalyaAntalya har siden den osmanniske periode, vært kendt for omfattende handel. Også i dag er Tyrkiet er et populært shopping paradis på grund af sin brede udvalg af krydderier, tekstiler, tæpper, læder og smykker.

Det første stop er ved af større smykker center i Tyrkiet. Her kan du se, hvordan guld bliver et smukt smykke, og du vil også få mulighed for at få købe værdifulde smykker af høj kvalitet til overkommelige priser. Læs mere om turen til Antalya


8 dager med Blue Cruice
OlyumposDenne rejsen tar deg fra Kemers flotte marina, via vakre bukter og strender i et grandiost pinjekledd kystlandskap, til øjen Kekovas unike omgivelser. 2500 år gamle lykiske graver til lands og til vanns er et overvældende skue.

Her får du se restene av den sunkne byen Simena. Sammen med blant andre Phaselis og Olympos er den et av flere minder fra antikken som du kan opleve på denne fascinerede turen.

.Eller vil du helst være om bord og slappe av i solen, snorkle med skilpaddene eller gøre strandjagt på egen hånd? Bestem selv - her finner du roen på dit eget vis. Følelsen av frihed og total afslapning er ubetalelig: Læs mere om turen


Dagstur til Demra - Myra
MyraDu gøre en historisk tur fra Kemer til Finike. Demre var en af de vigtigste byer i Lycian civilisation.Bye ligger 25 km vest for Finike og 48 km øst for Kas.
Demre var et sted for besætning af det 5. århundrede, før den hellenistiske periode. Under regeringstid af Theodosius II (408-450 e.Kr.)., blev byen hovedstad i Lycian.

 

Byens omdømme spredes ikke kun i Lykien, som et center for pilegrimer og hvor sygdomme blev kureret, men også i hele den kristne verden. Grunden til dette er, at St.. Nicholas (Santa Claus) også boede her i denne periode.

Derfor vil vi først besøge St. Nicholas Museum og bagefter vil vi besøge den gamle by Myra, da vi fortsætter vores rejse i historisk tid.

Efter Myra vi tage en lunch på en restaurant. Så tager vi en sejltur med mulighed for svømning. (Båd ride afhængigt af vejret). Så vi vendte tilbage til hotellet. t.*


Dagstur med dykking i Kemer
DykkingDu blir hentet der du bor, og kørt til dykkesenteret. Der vil du få information, blive registreret og forberedelserne
til dykkingen blir gjort. Udstyr til dykkingen blir uddelt på båden. Så er det videre til det første dykkeområde, og der blir det gitt information om området og dykket.

Dykket sker med erfarne guider og instruktører. Så blir det lunsj på båden, og mulighed til overflade svømning bading / snorkling. Så er det videre til det næste dykkeområde, og det blir gitt information om det næste dykket. Etter de to dykkestedene er det tilbage til land, og du blir kørt tilbage til der du bor*


Spa og hamam i Kemer
HamamUnder det Osmanniske Rige æra, var renlighed av vigtigt betydning i den islamiske religion. Denne vane blev spredt ved at bygge mange badeværelser, kaldet "Hamam", til gavn for folket.

Du kan finde gamle Hamam, som stadig har interessante arkitektoniske træk fra denne periode omkring regionen.
Tyrkisk bad i det historiske Hamam går gennem varme og dampsom renser dig fra stress og giftstoffer, det regulerer blodcirkulationen og du slapper av.

Mens traditionelle Hamam har separate afdelinger for mænd og kvinder, har nogle hoteller Hamam med særlige sektioner, hvor mænd og kvinder kan få deres bad sammen. I midten af badet er der en opvarmet marmorplade, kaldet "Göbek Tasia".

Med rengøring og massage får massør dig til at slappe af, med en grov klud kaldet "kese", vil du opleve en vidunderlig følelse. Mange tilbyder Spa / Haman, og du kan finde flere, der tilbyder Hamam i Kemer. Mange tilbyder også gratis transport fra hotellet.*
Læs mere om spa og hamam


Dagstur med Jeep Safari i Taurus fjellene
Jeep SafarieDu starter med å køre op til de vidunderlige Taurusbjerge.
Det er ofte pauser til at tage billeder. Når du kører en jeep safari, vil du se, hvordan folk lever i bjergene, moskeer, dale, toppen af ​​Taurus bjergene, en 2000 år gammelt træ, hule, og mange slags planter og dyr.

Der er et stop på en flod eller en hytte / restaurant for en lunch. Efter lunch vil du fortsætte med at køre de stier og smalle veje, og være tilbage på hotellet omkring 17:00 til 18:00.
Vi anbefaler dig at medbringe foto / video-udstyr, caps, solbriller, T-shirt, plast sko eller slippers (hvis du ønsker at svømme) *


8 dagers vandring på The Lycia Way
Gedel,e Dag 1 
Antalya Transfer. Dag 2 Hisarcandır – Göynük. Dag 3 Göynük Yayla – Gedeleme. Dag 4 Gedeleme – Berg Olympos – Beycik – Çıralı.
Dag 5 
Çıralı – Ulupınar – Chimera – Çıralı. Dag 6 Çıralı – Olympos – Berg Musa – Adrasan. Dag 7 Adrasan
Læs mere om vandring på The Lycian Way


Dagstur til Pamukkale
Du kører til Korkuteli og spise morgenmad på en restaurant. Efter morgenmaden kører vi over Taurus bjergene for at komme til Tavas.

Her vil vi besøge et stort tæppe butik, hvor du kan se hvordan håndlavede tæpper er vævet, og du vil få information om tæpper. Hvis du er interesseret, kan du købe tæpper til en overkommelig pris.

 

Så er det lunch og så kører du til Pamukkale. Hvis du aldrig har tænkt på, at vand kan være en stor arkitekt. Men når du ser Pamukkale vil du indse, at det er sandt.
Pamukkale som lokalt kaldes "bomuld Castle" er en rigtig sjældenhed i naturen med sine hvit kalkede terrasser. Disse terrasser er 90m højt over dalen, med en længde på 3 km.

Den rene hvide skønhed er dannet af mineral berigede termisk vand. Hierapolis er nær terrasserne, og de ​​tager dig tilbage til oldtiden. Så kører vi gennem Dazkiri til restauranten, hvor det serveres middag.

Bagefter kører vi gennem Dinar og Keciborlu, og videre til Isparta, og her vil vi tage vores sidste kort pause. Efter denne pause er en times kørsel tilbage til Antalya, hvor vi var samlet om morgenen og kører dig tilbage til hotellet


Dagstur til Aspendos og Perge
AspendosTuren går til Perge, nu stavet Perge, som var hovedstad i Pamphylia regionen i det sydvestlige middelhavskyst af Tyrkiets. I dag er det et stort sted med gamle ruiner 15 km øst for Antalya.

Der er en akropolis der går helt tilbage til bronzealderen. I Perge, vil du se by porten, romerske bade, hovedgaden, torve og teatre.
Så kører vi til Aspendos. Aspendos var en gammel by i Pamphylia i Lilleasien. Den lå ved floden Eurymedon 16 km inde i landet fra Middelhavet. Den græske stavemåde af navnet er Aspendos.

 

Ifølge mytologien blev byen grundlagt omkring 1000 f.Kr. af grækerne, som kan være kommet fra Argos.

Her besøges den bedst bevarede teater i Lilleasien. Teatret har en fantastisk akustik, og i sommermånederne er det store koncerter her.

Lytte til en opera eller en musical under stjernerne, på sådan en gammel miljø og er en aften, du ikke vil glemme.

Bagefter spiser vi lunch på en hyggelig restaurant. Turen fortsætter til den gamle by Side, og vi vil se den storslåede torv, teater og templer bygget i det syvende århundrede f.Kr. Dette er det sidste stop, og køre tilbage til hotellerne.*


Dagstur med rafting
RaftingØnsker du at opleve noget andet, så kan du prøve en rafting tur i Antalya

En spændende dag, der giver dig mulighed for at køre ned strømfaldene,
med udsigt over den storslåede cedertræ skov i særdeleshed Koprulu Canyon National Park.

Læs mere om muligheden for at deltage i rafting.Lycian Adventures
Velg mellom tur med kajakk, sykkeltur, Canyon eventyr eller en dag på stier i fjellene.

Det er bare å bli med.


Læs mere om Lokka Outdoor


Dagstur til fosser og vannfall
FossFørste stop er Duden vandfald. Vandfaldet dannes af Duden floden (en af ​​de største floder i det sydlige Anatolien), ligger 12 kilometer nord-øst for Antalya.
Det krystalklare vand i den lavere Duden Waterfalls til sidst flyder over klipperne ved Middelhavet, et fantastisk vandfald. Bagefter kører vi til vandfaldet Kursunlu. Kursunlu blev nationalpark i 1986, og åbnet for besøg.
Kursunlu vandfald har en højde på 18m. Turen fortsætter til Yesil Karaman, en landsby, hvor vi besøger moskeen, skole og måske et landsby hus fra den osmanniske periode.
Derefter kører vi til en restaurant for at spise lunch.

Efter lunch besøger vi vores sidste vandfald som er Karpuz Cold. Karpuz Cold er et af de smukkeste vandfald i Antalya, og falder med en højde på 40 m, i en vand sky med en fantastisk regnbue show. Turen fortsætter derefter til sidst tilbage til der du bor..*


Yacht Tour-dagstur på sjøen
Yacht_TourDu vil blive afhentet på hotellet og kører til Kemer s Yacthing Marina, og du vil gå om bord på båden til en dag fuld af sjov og underholdning.

Første besøg er Phaselis som er en af ​​de ældste gamle Lycian og romerske byer.
Der er et teater, romerske bade og de gamle Lycian havne. Du kan også se ruinerne af akvædukter, agoraer, Hadrians Port og Akropolis. Læs mere om denne turen

* Turene kan købes gennem dit rejseselskab, eller i lokale rejseselskab i Kemer