Rafting

 


Rafting
Ønsker du at opleve noget andet, så kan du prøve en rafting tur i Antalya En spændende dag, der giver dig mulighed for at køre ned strømfaldene, med udsigt over den storslåede cedertræ skov i særdeleshed Koprulu Canyon National Park.

Der er mange virksomheder, der organiserer rafting og bådtur. Turene kan vare 1-6 timer og kan omfatte tre retters seafood frokost. Turene omfatter at besøge spektakulære Duden Waterfalls eller Antalya Golfens øer, hvor du kan stoppe ved enhver af de afsondrede strande.

Nogle af de floder i bjergrige områder i Antalya er meget velegnet til eventyrlystne rafting entusiaster. Koprulu River, Alara River, Dim floden er nogle af de floder, hvor rafting ture er organiseret.


Pick-up service fra hoteller og kørsel til Koprulu Canyon National Park. I Koprulu Canyon National Park, er der en bred flod med krystalklart vand, der strømmer stille og roligt gennem det betagende landskab.

Det er ikke underligt, at denne flod er blevet en populær turistattraktion for besøgende.
Erfarne guider går gennem sikkerhedsprocedurer og anvendelse af udstyr med gruppen i parken.

Deltagerne kan vælge mellem en oppustelig kano eller flåde. Kanoer gir en mere aktiv rafting tur. Ingen tidligere rafting erfaring er nødvendig.

 

Deltagerne skal være ældre end 7 år på denne rejse. Flåde tager 8-9 personer og er bemandet med en flod guide.
Sjov for familier.

Alle skal bære redningsveste. Lunch vil blive serveret på en restaurant ved vandet.
Transport til hotellet til middag. De ture er tilgængelige i dit område.

KOPRUCAY RAFTING kurset omfatter stryk på nivå 1 og 2, på den internasjonale skala i vanskelighetsgrad. Av denne grunn er det ikke behov for noen tidligere erfaring
for å delta i aktivitet på elva.
Alle som kan å svømme, og ikke lider av helseproblemer kan ta del i dette eventyret, i alderen 7-70

Turen starter med å møte rafting mannskapet, etter at alle er samlet på møtestedet, og du kjører til Köprülü Canyon. Når du kommer frem får du selvsagt nødvendig utstyr (flytevester, hjelm osv. ...) og du vil flytte deg til startpunktet for raftingen. Der kan du velge enten kano for to personer eller båter for flere personer.

 

Etter at alle delt inn i grupper starter ditt eventyr på det kalde vannet, som strømmer fra de magiske og legendariske Taurus-fjellene.

Du vil ikke ønsker å dra herfra, men når du er ferdig, kjøreres du tilbake til der du bor.

Merk: Vennligst ikke glem å ta med egne håndklær, badedrakter og ekstra klær.
Turen kan bestilles med reisebyrå der du bor, eller på; www.antalya-s.com