Klatring i Kemer regionen, Tyrkiet

 


Twin RocksTyrkiet er et land med en rig historie og unikke kultur, fuld af
magiske traditioner og hemmeligheder.
Et land præget af surrealistisk landskab med høje bjerge, endeløse vidder, dale, uendelige stenede strande, og ubegrænsede muligheder for at klatre.

På den højre side af vejen, mellem Kemer og Camyuva, er der to vulkansk klippe, der har et udseende som det blev ramt af en meteor, er en lille naturlige vidunder.

Du vil se Karatas (Twin Rocks), på højre side af broen på vej indtil du kommer til Kemer. Dette sted er også et hård opstigning point for professionelle bjergbestigere.

 

Klatring i Antalya-området.
Her er Tyrkiets verdensberømte rock-Geyikbayiri, med det største antal ruter i landet. Dette område indeholder også Bodrum, som er placeret på en smuk strand og er velegnet til både sport klatring og bouldering. Der er også blokke af Feslekan Yayla højt oppe i bjergene.

Klatre område i Antalya
Her finner du Tyrkias verdenskjente knausen Geyikbayiri, med det største antall ruter i landet. Dette området omfatter også Akyarlar, som ligger på en vakker strand og passer for både sportsklatring og buldring. Det finnes også blokker av Feslekan Yayla høyt opp i fjellet.

Klatre område i Olympos
I Olympos er der klipper i en lille "backpacker" paradis der har alle ingredienserne til en afslappende ferie. Det er en ideel destination for familier i off-season! Hvis du har en bil, er det også muligt at besøge Olympos for et par dage fra Antalya eller Geyikbayiri.

Leø mer om klatring i Olympos..a warm welcome to the East... (pdf)