Økopark i Tekirova, Kemer i Tyrkiet

The Ecological Natural Park dækker areal på 40 000 m2, og er den første flora og herpetofauna (planter, krybdyr og padder) park etableret i verden.

Ekopark er et krisecenter for mange planter og krybdyr, der er i fare for at uddø. Folks uvidenhed om den sårbare struktur i naturen, ødelægger millioner af mikro-og tusindvis af makroorganismer.

Samlingen af ​​krybdyr omfatter giftige og ugiftige arter af slanger, kamæleoner og andre krybdyr og padder, og eksotiske krybdyr blev indsamlet fra forskellige dele af verden, såsom: python slanger, koral slanger, rødhalede boaer, anakondaer, hugorm, Cobras, mambas, tømmer klapperslanger, kæmpe firben, skildpadder og krokodiller.

Edderkopper
Edderkopper og skorpioner (Arachnidae) er det ogsåi Ekopark . For øjeblikket forberedes nye habitater for Tarantula edderkopper, og til at være bolig for tusinder af forskellige arter af edderkopper i den nærmeste fremtid.

 

Ecopark gennemfører begrebet alternativ turisme med høje standarder og service på den ene side og bevarelsen af truede arter, både i Tyrkiet og i 36 nordlige og sydlige paralleller på den anden.

Information givet af uddannede guider, der ledsager dig under dit besøg giver mulighed for at komme til at kende disse vidunderlige dyr bedre og forstå deres betydning i det globale økosystem.

Krokodiller
Nu er Nile krokodiller og alligatorer i den unge Amazon EØkoparkenk.
Vi samrbeider at indsamle 20 arter af krokodiller i parken.
Vi håber du vil være i stand til at se dem i den nærmeste fremtid.

Planter
er repræsenteret med 360 000 eksemplarer. Tusindvis af eksotiske planter, træer og buske blev indsamlet fra tropiske og subtropiske områder af verden.

Iguanas

Ekopark har en samling af iguanas bestående af 50 arter. I øjeblikket arbejder vi på at forberede levested for leguaner at forbedre deres levevilkår.

 

Samlingen af øgler
er repræsenteret med 15 tusinde af to arter fra Agamid familie, tusindvis af to arter fra Gekkonida familie 15.000 af fire arter fra Lacertida familie og 70 kamæleoner af en art.

Slanger
I øjeblikket har Ekopark en unik samling af 3500 slanger, der repræsenterer 98 arter, hvoraf 28 er hjemmehørende, og 70 er in-bragt. Alle krybdyr leveres til Tyrkiet på en juridisk fonde og CITES (Conservation) certifikat.

Flere oplysninger: www.ekopark.com.tr

Læs også om Aventure Forest i Kemer