Bilder, kart og information om Kemer i Tyrkia

 


KemerNavnet Kemer kommer fra det tyrkiske ord for bælte, på grund af den flod, som løber gennem Kemer, ligner et bælte.

Kun 20 år siden, var det en charmerende Middelhavet landsby med nogle få huse under citrustræer, vender opad til pinjeskove langs Taurusbjergene.

Med fokus på turisme, ændret området seg hurtigt. Kemer har udviklet sig med moderne hoteller, og alle typer internationale produkter sælges på første etage af butikker i byen. Kemer har brede gader, og i midten af byen er et fodgængerområde med butikker og restauranter.

Turisme dominerer Kemer. I de svale kvelds timene , blir byens gater travle av besøkende til butikker og restauranter.
I butikkene selges alt du kan tenke deg av suvenirer, lærvarer, klær og smykker. Her finner du også barer og nattklubber.

Det mest attraktive træk ved Kemer er byens naturskønne beliggenhed, med mange parker og appelsintræer, som du kan finde overalt, hav og skov og bjerge. Overalt du ser blomster og planter, og du vil blive overrasket over at se, hvor grøn og frodig det er.

 

Mellem Moonlight Beach (som har attraktive Blue Flag fra EU for rent vand) og byen er der et stort rekreativt område med restauranter, butikker, teater sene, vandland og pool til visning af delfin show.

Med sine store pinjetræer, kan du finde skygge, hvis det er varmt, og du er stadig tæt på stranden. Stranden har fint sand og du vil finde et stort udvalg af vandaktiviteter.

Den anden strand består af små rullende sten, hvor vandet er dybere. Mellem de to strandene er Kemer Marina, hvor du kan finde både fra hele Europa
Hver mandag og tirsdag er markedsdag i Kemer lokalbefolkningen køber for næste uges forbrug af grøntsager og andre fornødenheder, og du er bare nødt til at opleve de to markeder.

Seværdigheder omkring Kemer: Det er tre steder, der er et besøg værd, hvis du er interesseret i historien. Phaselis, som blev grundlagt i det 4. århundrede f.Kr., Olympos med byen, stranden og Olympen (Tahtali) og Chimera med den evige flamme.
I begge steder, du kan finde ruinerne af Byzans og romerne.

Anbefalet at gøre i Kemer

 

Billeder, kort og info om Kemer Marina
The Marina. This full service marina has marin eras to lead you to your slip, they will help with the laid lines and they expect to be called before you depart is completely protected from swell and surge and is a popular wintering-over spot. It is a full service facility.
Les mere om Kemer Marina Billeder, kort og info om Moonlight Beach
Moonlight Beach og Park i Kemer er et stort område med den beste badestranden i Kemer. Stranden er finkornet og lang grunn, og passer fint for små barn. Læs mere om Moonlight Beach 
Billeder, kort og info om Camyuva

Çamyuva ligger sørvest for Kemer. Camyuva er omgitt av Middelhavet på sin øst side, Tahtalı fjell på sin vest side og Agva og den gamle byen Phaselis og distriktet Tekirova ved dens sørlige side.
Læs mere om Camyuva Læs om og se billeder af seværdigheder i Kemer