Begivenheder i Kemer

 

Bortset fra karneval og festivaler arrangeret af kommunen , er der flere organisationer, der har et internationalt aspekt.

Du kan dykke ned i det blå vand i med "International Under Water Days", og du kan lytte til store klassiske musik i det historiske sted Phaselis under "International Phaselis Art begivenheder".

Du kan også opleve Offshore Race i Kemer, der afholdes hvert år.
Aspendos Opera / Ballet Festival gir Opera og Ballet Forestillinger i en 2000 år gamle teater.

Nytårs maraton er for alle og fylder Kemer med hundredvis af julemænd
Troy Dance Show i Aspendos viser dig en fantastisk danseshow, der udføres over hele verden.

Extreme Enduro "Sea to Sky"
I andre halvdel av september arrangeres Red Bull Sea to Sky i Kemer, og der samles noen verdens fremste Extreme Enduro ryttere som Graham Jarvis (UK, Husaberg), Jonny Walker (UK, KTM) og Andreas Lettenbichler (GER, Husqvarna).

Det er den eneste løpet i verden som tar kjørerne fra havet og stranden, gjennom skogen og opp til en høyde av 2365 mo h.
Læs mere om Extreme Enduro "Sea to Sky"


Troya Dans - Fire of Anatolia

Med erfaring fra succesfulde forestillinger over hele verden, gir Fire of Anatolia
Dance folk Antalya og turister, der ser showet.
Med erfaring fra succesfulde forestillinger over hele verden, gir Fire of Anatolia Dance folk Antalya og turister, der ser showet et glimt af den højt udviklede kulturhistorien i Anatolien og kunstneriske forestillinger, der er af høj kvalitet.illinger om ledende kulturelle og kunstneriske begivenheder i verden og Tyrkia.

Fire of Anatolia show, herunder TROYA, bliver afholdet på begrebet om førende kulturelle og kunstneriske begivenheder i verden og Tyrkiet. Mer information på:www.troyadans.com


 

Kemer Granateple Festival i mai
Pomegranate Festival afholdes hvert år i maj.

I en uge kan du nyde kunstudstillinger, shows, forestillinger, koncerter og sidste aften slutter med en stor fyrverkerir.

Den første dagen starter med et "karneval tog" gjennom Kemer, der ansatte i butikker og hotell, bruker sine fargerike kostymer, og siste kvelden avsluttes med et stort fyrverkeri.


Aspendos Opera/ Ballet Festival i Juni
Aspendos er kendt i hele verden for sin storslåede antikke amfiteater. Den blev designet i 2. århundrede e.Kr. af arkitekt Zeno.

Det har været brugt til forskellige aktiviteter og festivaler i mange år, hvor Aspendos International Opera og Ballet Festival er den mest berømte.
Læs mere om Aspendos Opera og Ballet Festival

 


Kemer Inter. Underwater Day marts/april
International Underwater Days er en aktivitetsuge arrangeret i fællesskab af Underwater Archaeology Research Association og Foundation KETAV hvor målet er at introducere til en verden af ​​naturlige og arkæologiske skønheder, dybt i de farvande i Middelhavet.

Der vil være forskellige konkurrencer under festivalen.
Læs mer om Kemer Inter. Underwater Day


Phaselis Kunst og Kultur Festival er i september
Phaselis Kunst og Kultur Festival finder sted i det 2400-år gamle handel Phaselis, der ligger 11-12 km. fra Kemer.

I en uge vil det blive her holdt udstillinger og koncerter med kendte tyrkiske og internationale kunstnere.
Der kører busser til Phaselis fra Kemer.

Nytårs Marathon i December 31
Nytårsaften samler hundredvis af beboere og turister seg i Kemer centrum, til en hel eller en halv marathon (eller i det omfang de vil).

Det er ikke så vigtigt at vinde, men at deltage. Alle får et diplom og en medalje, og har du en Santa hat, vil det sætte en ekstra præg på løbet.
Læs mere om Nytårs Maraton i Kemer